Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Locura compartida al MNAC
El MNAC acull un episodi especial del pòdcast Locura compartida, dirigit per Noemí Oliva, enregistrat a les sales d’art modern del museu. Aquesta entrega se centra en Las Sinsombrero, la primera generació de dones que va irrompre amb determinació en el món artístic, a través de les obres d’Ángeles Santos i Remedios Varo exposades al museu.
Què significava ser una dona moderna als anys 1920? Quines implicacions tenia formar part d’un grup intel·lectual en aquell context? Com es vivia la idea de llibertat, la pèrdua d’identitat i l’inconscient com a motor creatiu? Aquestes són algunes de les qüestions que es tracten en la conversa amb Tània Balló—cineasta, escriptora, comissària i investigadora cultural—i Mar Ricart, psicòloga i investigadora neurocientífica.
L’episodi compta amb la col·laboració de Norma Vélez, tècnica d’Activitats i Educació del MNAC i coordinadora de projectes d’Arts en Salut.
