Avís Legal

El Museu Nacional d’Art de Catalunya, amb seu al Palau Nacional, Parc de Montjuïc. 08038  Barcelona, és el titular del web canal.mesmnac.cat i el posa a disposició dels usuaris per fer més accessibles els fons i per difondre els serveis i les activitats que ofereix, tot fomentant, així mateix, la generació de nous coneixements.

El Museu Nacional d’Art de Catalunya, en tant que propietari intel·lectual d’aquest lloc web, permet la reproducció dels textos sempre que no s’indiqui el contrari i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web del Museu Nacional d’Art de Catalunya de Barcelona, www.museunacional.cat“, i l’autoria si hi consta.

El Museu Nacional permet també la reproducció de les imatges, els interactius i el material audiovisual d’aquest web, sempre que no s’indiqui el contrari, que se’n respecti la integritat i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web del Museu Nacional d’Art de Catalunya de Barcelona, www.museunacional.cat”, i l’autoria si hi consta, en els termes i les condicions d’una llicència Creative Commons CC BY-NC-SA 3.0.0.

Algunes de les obres plàstiques i del material audiovisual reproduïts estan protegits per drets d’autor, en la majoria dels casos gestionats per VEGAP, o per drets de reproducció d’altres propietaris de copyright. En aquests casos, en queda prohibida la reproducció total o parcial. El Museu Nacional d’Art de Catalunya no es fa responsable de l’ús que facin tercers d’aquest material.
El Museu Nacional d’Art de Catalunya només és responsable de la informació continguda en aquest web, i no assumeix cap responsabilitat per informacions de qualsevol mena continguda en altres webs no gestionats directament pel museu, als quals aquest web pugui remetre mitjançant enllaços. La finalitat dels enllaços que apareixen en aquest web és exclusivament informativa.

La responsabilitat de l’ús del web recau en l’usuari.
El museu vol fomentar la participació dels usuaris amb aportacions d’opinions i materials per tal d’estimular la visió crítica, estendre el coneixement i fer-ne partícips als altres usuaris. En aquells apartats on es publiquin opinions o materials aportats voluntàriament pels usuaris, el museu es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat humana.

El Museu Nacional d’Art de Catalunya es reserva la facultat d’efectuar en tot moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu web o en la seva configuració i presentació. El museu no és responsable de les opinions aportades pels usuaris a través dels espais de participació que es posin a disposició.

D’acord amb l’aplicació del Reglament general de protecció de dades de la Unió Europea (RGPD), en vigor a partir del 25 de maig del 2018, el Museu Nacional d’Art de Catalunya ha modificat la seva Política de privacitat (pdf – 69,3 Kb), la qual regeix el tractament de les seves dades de caràcter personal en la seva relació amb el museu.

A diversos apartats del web hi ha formularis a disposició dels usuaris, en els quals se sol·liciten dades de caràcter personal per tal d’atendre les peticions.

En compliment del RGPD, totes les dades que ens lliureu a través de la pàgina web seran tractades d’acord amb la legalitat vigent i en cap cas seran cedides a tercers, sense l’autorització expressa dels interessats.

En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació sobre les dades personals facilitades, presentant un escrit a l’adreça postal del Museu Nacional d’Art de Catalunya (Palau Nacional, Parc de Montjuïc, 08038 Barcelona) o enviant un correu electrònic a dadespersonals@museunacional.cat, indicant com a assumpte “RGPD, Exercici Drets”. A tal efecte, posem a la vostra disposició un imprès de sol·licitud d’exercici dels vostres drets (pdf – 60 Kb) en matèria de protecció de dades personals, que podeu emplenar i enviar-nos tant per correu postal com electrònic en els termes indicats.

Consulteu les activitats de tractament – pdf 78,6 Kb